Suđenje kriminalnoj grupi koja se sumnjiči da je posredovala u prostituciji odloženo je juče u Specijalnom sudu u Beogradu za jun, jer se jedan od branilaca požalio da zbog mera tokom vanrednog stanja nije mogao da obilazi klijenta.

Advokat je rekao i da je klijenta video u protekla dva meseca dva puta na po 15 minuta. Iako nisu izneli odbranu, optuženi su izneli lične podatke, kao i kolika su njihova mesečna primanja.

– Nemam prihode, izdržavaju me mama i tata – rekao je za sudskom govornicom prvooptuženi Miroslav Terzić, koga je tužilaštvo označilo kao organizatora kriminalne grupe.

– Živim na relaciji kod mame u Pančevu i dečka u Beogradu, a jedem ko me nahrani. Stvari su mi u automobilu – rekla je optužena Tatjana Lukić.

Podsetimo, ova kriminalna grupa sumnjiči se da je podvodila klijentima tridesetak devojaka, među kojima je navodno bilo i poznatih ličnosti, i naplaćivala sat s njima od 100 do 500 evra. Kako je ranije saopštilo tužilaštvo, svako je imao precizna zaduženja, iznajmljivali su stanove širom Srbije i Bosne i zakazivali dolazak klijenata. Ženama koje su radile za njih davali su nadimke i reklamirali ih na sajtovima.

izvor:  Srbijadanas.rs

photo: Profimedia/ilustracija