Готово три сата трајала је “блокада” обе траке на Панчевачком мосту а саобраћај је стајао због удеса који се догодио око 16 и 30 сати и у којем су три особе лакше повређене. Километарске колоне возила почињале су чак од Трга републике, простирале се дуж Булевара деспота Стефана па све до до Панчевачког моста.

Како за “Блиц” кажу диспечери “Београдског таксија”, саобраћај на Панчевачком мосту се стабилизовао, иако је у граду и даље гужва.

Иначе, до огромног застоја саобраћаја дошло је када је, како незванично сазнајемо, младић који је управљао “фијат пунтом” ударио око 16.30 у камион који се кретао у смеру ка Борчи, окренуо се у супротном смеру и покушао да побегне. Након тога, ударио је у један или више аутомобила, приликом чега је једно возило слетело с пута.

Блокиран Панчевачки мост

Блокиран Панчевачки мост

Према речима портпаролке Хитне помоћи Наде Мацуре, лакше су повређена тројица мушкараца – младић стар 24 године повредио је леву потколеницу, други старости 23 има раздеротину темена главе и угануће левог скочног зглоба, док је мушкарац стар 40 година истегао врат и има тупе повреде груди и леђа.

Саобраћај у овом делу града, између Метроа и цркве, а после ОМВ пумпе, био потпуно обустављен.

У МУП-у су за “Блиц” потврдили да им је пријављена саобраћајна несрећа, судар два аутомобила, и судар аутомобила и теретног возила, које је и изазвало гужву блокирајући обе коловозне траке након удеса.

Блокиран Панчевачки мост

Блокиран Панчевачки мост

Полиција такође каже да су возила која су учестввоала у несрећи уклоњена са пута.

Извор: Блиц
Блиц