Pančevac bio blokiran tri sata zbog udesa
  • Home
  • Pančevac bio blokiran tri sata zbog udesa
Pančevac bio blokiran tri sata zbog udesa

Gotovo tri sata trajala je „blokada“ obe trake na Pančevačkom mostu a saobraćaj je stajao zbog udesa koji se dogodio oko 16 i 30 sati i u kojem su tri osobe lakše povređene. Kilometarske kolone vozila počinjale su čak od Trga republike, prostirale se duž Bulevara despota Stefana pa sve do do Pančevačkog mosta.

Kako za „Blic“ kažu dispečeri „Beogradskog taksija“, saobraćaj na Pančevačkom mostu se stabilizovao, iako je u gradu i dalje gužva.

Inače, do ogromnog zastoja saobraćaja došlo je kada je, kako nezvanično saznajemo, mladić koji je upravljao „fijat puntom“ udario oko 16.30 u kamion koji se kretao u smeru ka Borči, okrenuo se u suprotnom smeru i pokušao da pobegne. Nakon toga, udario je u jedan ili više automobila, prilikom čega je jedno vozilo sletelo s puta.

Blokiran Pančevački most

Blokiran Pančevački most

Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure, lakše su povređena trojica muškaraca – mladić star 24 godine povredio je levu potkolenicu, drugi starosti 23 ima razderotinu temena glave i uganuće levog skočnog zgloba, dok je muškarac star 40 godina istegao vrat i ima tupe povrede grudi i leđa.

Saobraćaj u ovom delu grada, između Metroa i crkve, a posle OMV pumpe, bio potpuno obustavljen.

U MUP-u su za „Blic“ potvrdili da im je prijavljena saobraćajna nesreća, sudar dva automobila, i sudar automobila i teretnog vozila, koje je i izazvalo gužvu blokirajući obe kolovozne trake nakon udesa.

Blokiran Pančevački most

Blokiran Pančevački most

Policija takođe kaže da su vozila koja su učestvvoala u nesreći uklonjena sa puta.

Izvor: Blic
Blic

april 30, 2014/ by / in
Comments

Comments are closed here.