Nastavnica matematike iz Pančeva Tatjana Dimitrijević ponudila je besplatne onlajn časove najmlađim sugrađanima i svima kojima je potrebno.

– Dragi sugrađani i svi kojima je potrebno (jer je onlajn). Pošto su prilično teška vremena i mnogi su ostali bez posla, ono što ja mogu da učinim, kao malu pomoć, jeste da dajem besplatne časove matematike ONLINE ZOOM našoj deci. Trenutno radimo pripreme za završni ispit osmog razreda – objavila je nastavnica na svom nalogu na Fejsbuku i pozvala svakoga ko želi da se pridruži onlajn nastavi da je kontaktira

Tatjana Dimitrijević već godinama predaje matematiku u školama na teritoriji Pančeva.

Kaže da i inače drži pripreme preko aplikacije ZOOM za svoje učenike u Banatskom Brestovcu i da u onlajn učionici ima mesta.

– Ima mesta, a ja to radim već na ZOOM-u jer treba učenicima. A sigurna sam da se deljenjem množi – odgovorila je na pitanja otkud motivacija i pomenula da bi to mogli i drugi nastavnici da urade.

Nastavnica dodaje da u digitalnoj učionici može da bude 100 đaka što znači da za svaki čas trenutno ima 60 slobodnih mesta za besplatne pripremne časove matematike osnovcima.

Na poziv preko Fejsbuka odlučila se jer nju ništa ne košta, a ima vremena i znanja.

– Radimo svakog dana po sat i po. Može da se priključi ko god želi. Samo je potrebno da mi se javi u inboks da bih poslala link i kod – zaključila je nastavnica.

izvor : Kurir.rs