Policija uhapsila R. B. (55) iz Kusića, telo nastradalog I. K. (55) poslato na obdukciju u Institut za sudsku medicinu

Vršačka policija uhapsila je R. B. (55), iz Kusića, kod Bele Crkve, zbog sumnje da se u ponedeljak u ranim večernjim satima posvađao i zatim potukao sa komšijom I. K. (55), koji je nedugo zatim preminuo. U tuči je navodno učestvovalo još nekoliko muškaraca, a I. K. je pao kada ga je, kako se sumnja R. B. udario u glavu.

Kako nam je saopšteno u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, oni su izdali naredbu da se obavi obdukcija, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti. Od toga zavisi da li će ovaj slučaj preći kod njih u nadležnost ili će istragu nastaviti da vodi Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarci su se posvađali oko nečega, a zatim počeli da se tuku.

– Ne znam zbog čega je izbila svađa – navodi naš izvor iz istrage. – Navodno je R. B. u jednom momentu udario I. K. u glavu i ovaj je pao. U opštem metežu, I. K. je pokušao da ustane, ali je kazao da mu nije dobro. Ostao je da leži.

Na lice mesta ubrzo su stigli lekari iz Hitne pomoći, koji su samo mogli da konstatuju smrt. Telo nesrećnog čoveka prevezeno je na Institut za sudsku medicinu, gde će biti obavljena obdukcija. Policija je privela osumnjičenog R. B. i on će nakon zadržavanja biti priveden u Osnovno tužilaštvo u Vršcu na saslušanje.

izvor: VecerenjeNovosti.rs