(INFOGRAFIKA) Korona rolerkoster: Kako se menjao broj novozaraženih u Srbiji ove nedelje. “Rovita situacija”, ali i “primetan silazni trend”…

U Srbiji je danas od testiranih 3.548 osoba, na koronavirus pozitivno njih 27. Najveći broj novih oboljenja zabeleženo je u Beogradu, 11.

Iza prestonice, najveći broj novozaraženih je u Pirotu, 4. Leskovac je zabeležio 3 nova slučaja zaraze, a Niš i Smederevo po 2 novozaražena koronavirusom.

Gnjilane, Velika Planka, Subotica, Novi Pazar i Pančevo danas su prijavili po jednog novoobolelog pacijenta.

Dnevne izveštaje o stanju epidemije koronavirusa u Srbiji od početka nedelje do danas obeležele su dnevne blage promene u padu i rastu novih slučajeva zaraze koronavirusom, pa je grafički prikaz tih podataka poprimio oblik rolerkostera.

BROJEVI NOVOZARAŽENIH OD PONEDELJKA 25. MAJA DO SUBOTE 30. MAJA

U ponedeljak i utorak, u Srbiji je prijavljeno po 34 nova slučaja. U sredu je registrovano 48 novozaraženih. U četvrtak je otkriveno tek 25 novih slučajeva, da bi juče taj broj bio dupliran i dostigao 54 novozaražena pacijenta. Danas je opet zabeležen pad, kada su laboratorijski potvrđena 27 slučaja zaraze.

Izvor: nedeljnik.rs

By |2020-05-31T10:43:13+02:0031.05.2020.|Categories: Društvo, Razno|Tags: , , , , |Comments Off on (INFOGRAFIKA) Korona rolerkoster: Kako se menjao broj novozaraženih u Srbiji ove nedelje. “Rovita situacija”, ali i “primetan silazni trend”…