U

Banatskom Brestovcu trenutno se sprovode radovi u ulicama Žarka Zrenjanina, Borisa Kidriča, Ratka Pavlovića i na autobuskoj okretnici u Ulici Save Kovačevića. Ukupno se radi oko 2.5 km asfalta, bez okretnice.

Meštani Banatskog Brestovca na asfaltiranje pojedinih ulica čekali su 40 godina. Zahvaljujući odgovornoj politici države i grada Pančeva sada mogu da se pohvale dobrim putevima i da modu da koračaju njima bez blata i vode, što su bili ključni problemi.

Putem projekta javnog privatnog partnerstva u Banatskom Brestovcu trenutno se asfaltira Ulica Borisa Kidriča, a u planu su i ulice Žarka Zrenjanina i Ratka Pavlovića. Ovom prilikom Maja Vitman, gradska menadžerka rekla je da su u toku i pripremni radovi na asfaltiranju okretnice, tj. stajališta u Ulici Save Kovačevića.

Uporedo sa ovim radovi se sprovode i u Banatskom Novom Selu i Dolovu, završeni su pripremni radovi u Jabuci i Omoljici. U Kačarevu će se krenuti sa radovima u narednih nekoliko dana. Projektom javnog privatnog partnerstva grad Pančevo je za 15 meseci sproveo radove u 91 ulici u gradu i selima, tj. urađeno je 45,5 kilometara asfalta. Kako je rekla Maja Vitman za ovu godinu se uspešno završava sve što je planirano i obećano građanima. Grad vođenem odgovornom politikom i ravnomernim ulaganjem obezbediće sredstva za nastavak radova i u sledećoj godini. Politika predsednika Aleksandra Vučića je motiv da se borimo i radimo više, da pomeramo lestvicu i stvaramo uslove svim našim građanima bolju budućnost, zaključilaje gradska menadžerka.

Izvor: TV Pančevo