Nenad Miletić iz Starčeva posetio je Društvo za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama grada Pančeva i tom prilikom im uručio posebnu donaciju. Poklonio im je stolice i palete za slikanje koje će oni koristiti za pripremanje novogodišnjeg bazara koji organizuje MNRO.

Društvu za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama grada Pančeva uručena je vredna donacija stolarske radionice drvodelje Nenada Miletića iz Starčeva. Načelnica Južnobanatskog upravnog okruga Marina Toman istakla je važnost uvezivanje Udruženja sa lokalnim privrednicima i preduzetnicima.

Predsednica Udruženja, Sanja Beli iskoristila je priliku i zahvalila na pomoći koju Društvo za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama dobija od Grada, ali i od humanih pojedinaca.

Ivana Rosić, predsednica Saveta za rodnu ravnopravnost grada Pančeva istakla je da grad ima dugogodišnju saradnju sa Udruženjem MNRO.

Predsednica MNRO istakla je važnost svih aktivnosti koje Udruženja sprovodi. U pitanju su kreativna radionica, radionica životnih veština, krojačka, slikarska i savetodavno-instruktivna radionica koje su bitne u napredovanju i kreativnom stvaranju članova Udruženja.

Izvor: TV Pančevo