T. S. (24), u Pančevu poznat kao navijač Partizana ubijen je u pucnjavi u mestu Starčevo. Prvi rezultati istrage ukazuju da je sinoć u Starčevu došlo do verbalnog i fizičkog obračuna više pripadnika navijačkih grupa, piše Pink.

Tom prilikom, za sada nepoznata osoba ispalila je veći broj metaka iz vatrenog oružja. Jedan metak pogodio je navijača Partizana u stomak. Zatim je Marko M. (39 ) svojim automobilom odvezao teško ranjenog mladića do Doma zdravlja u Pančevu.

Mladić je prevezen u bolnicu, gde je umro. Prema nezvaničnim informacijama, jedan 20-godišnji mladić, učesnik obračuna, svojim auotmobilom je udario osobu koja je pucala iz pištolja. Taj automobil je pronađen sa polomljenom šoferšajbnom.

Na mestu pucnjave pronađen je veći broj čaura. Ubijeni muškarac imao je dosije. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, policija intezivno radi na identifikaciji svih učesnika sukoba i hapšenju ubice. Neki od ucesnika obracuna vec su identifikovani. Takođe, utvrđuje se motiv sukoba za koji se pretpostavlja ima kriminalno navijačku pozadinu.

Izvor: Direktno