Vodi se računa o zdravstvenoj situaciji, ali mora i da se radi. Poštujući sve mere u borbi protiv koronavirusa, fudbaleri Želje pančevačkog danas su na Sportskom centru Mladost imali još jednu proveru…

Iako je vreme bilo protiv fudbala, zbog velike vrućine, momci iz omladinskog pogona i seniorskog tima, davali su sve od sebe…

Koliko se to može u uvodnoj fazi priprema, a posle velike pauze…

Treneri Marko Perović i Nebojša Petrović proverili su sve momke, pa će im današnja utakmica svakako poslužiti, da vide na koji segment treba obratiti najviše pažnje.
Senioriski tim Železničara činili su: Lučić, Jankulov, Dašić, Damjanović, Tripković, Plavšić, Jovanović, Savanović, Radisavljević, Jovković, Stevanović, Stojanov, Topalović, Knežević, Marković, Aničić, Bašanović, Milin, Zorica, Vučetić, Petrović, Stojanović, Kovačević i Ivković.


Iako je rezultat bio potpuno u drugom planu, da kažemo i to da su, prema očekivanjima, pobedili seniori. Golove su postigli Miloš Savanović, Vukašin Jovković, Luka Stojanović (dva) i Danilo Kovačević (dva).

Narednu kontrolnu utakmicu Železničar će odigrati u sredu kada će biti gost ekipi Žarkova, a potom, naredne subote, “dizelka” opet putuje u glavni grad, gde će se sastati sa Sindjelićem.
Momci, srećno!


To je Železničar – to se voli