Građani Beograda, Novog Sada i Niša od danas mogu putem platforme Donesi.com da poruče proizvode iz BENU apoteke zahvaljujući uspostavljanju saradnje između ove dve kompanije, a kako je saopšteno, ta usluga od iduće nedelje biće dostupna i za građane Kragujevca i Pančeva.

Mogućnost isporuke proizvoda je sve do 23 sata, čak i u vreme praznika i trajanja policijskog časa, a u ponudi je više od 400 artikala iz asortimana tog lanca apoteka u Srbiji.

Srđan Stanković, izvršni direktor Donesi.com, kompanije koja posluje od 2006. godine, kaže da je odlučeno da se, pored dostave hrane, proširi ponuda i uvrste artikli koji su svima često neophodni, te da će narudžbina na vratima korisnika biti u najkraćem roku.

Naručivanje putem ove platforme se obavlja putem www.donesi.com ili Donesi aplikacije, a zainteresovani se, ukoliko već nemaju nalog, mogu registrovati uz svoju mejl adresu, kao i putem Gugla ili fejsbuk profila.

Postoji mogućnost izbora načina plaćanja, a ukoliko se narudžbina plaća onlajn, dostupna je i usluga beskontaktne dostave, uz koju pošiljka do vrata naručioca stiže po posebnoj bezbednosnoj proceduri.

izvor&photo : RTV.rs